Uw nieuwbouw is bij ons in goede en snelle handen

U kunt bvba Steve Decroock uit Damme inschakelen voor al uw nieuwbouwwerken.
Wij staan in voor de ruwbouw van woningen, garages, appartementen… en bieden u ook de mogelijkheid tot een volledige afwerking. Dankzij onze samenwerking met onderaannemers die rechtstreeks aan de klant factureren, betaalt u gegarandeerd de laagste prijs voor uw woning sleutel-op-de-deur!

Ons bedrijf werkt voor de ruwbouwwerken van uw woning met snelbouwstenen van Ploegsteert, de meest drukvaste snelbouwsteen van het moment. Hierdoor kunnen wij een volledige traditionele ruwbouw afwerken in zes tot acht weken voor een doorsnee woning.

Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in metselwerk met gerecupereerde stenen. Hiervoor wordt in wildverband gewerkt met gevelstenen van pakweg 100 jaar oud. Deze stenen worden eerst grondig gereinigd en dan verwerkt in de muur voor een sterk en duurzaam resultaat.

Wij staan ook in voor het gieten van betonnen kelders, trappen en zwembaden. En we zijn gespecialiseerd in het werken met siermetselwerk en in het bouwen van woningen met rustieke materialen.

Wij voeren alle werkzaamheden uit volgens de wettelijke normen en zorgen steevast voor een snelle service en vlotte opvolging van de werken. Bovendien mag u ons ook contacteren voor kleinere bouwwerken, waarvoor andere firma’s misschien niet aan willen beginnen.

Meer informatie of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.


Back to Top